Το Ταξιδιωτικό μας Γραφείο είναι εγγεγραμμένο σε όλους τους αρμόδιους φορείς του Ελληνικού Τουρισμού και εργαζόμαστε σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, προσφέροντας την ασφάλεια που χρειάζεται ο κάθε επισκέπτης.

Όλα ξεκίνησαν το 2016, από επαγγελματίες ιδιώτες, οι οποίοι αγαπούν τα ταξίδια και ήθελαν να εργαστούν στον αναπτυσσόμενο τουριστικό κλάδο της υπέροχης χώρας μας. Με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, ειδικευόμαστε στις εξατομικευμένες τουριστικές υπηρεσίες σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας, προσφέροντας πλήρη υποστήριξη για το ταξίδι σας.

Τα ολοκληρωμένα πακέτα μας συμπεριλαμβάνουν ξενοδοχεία, μεταφορές, αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια, δραστηριότητες με διαπιστευμένους ξεναγούς σε διάφορες γλώσσες, ασφάλεια αστικής ευθύνης και 24ωρη υποστήριξη. Ή, ξεχωριστά, μόνο τις υπηρεσίες που χρειάζεται ο κάθε πελάτης(όπως η δημιουργία εξατομικευμένου προγράμματος για το ταξίδι σας, μεταφορές, κρατήσεις ξενοδοχείων, περιηγήσεις με διαπιστευμένους ξεναγούς σε διάφορες γλώσσες, περιηγήσεις με γιοτ, φωτογραφήσεις, υποστήριξη κατά τη διαμονή σας). Εν ολίγοις, τα πάντα για να κάνουν τις διακοπές σας αξέχαστες!

Όλες οι υπηρεσίες μας προσφέρονται κατευθείαν από εμάς, δεν πουλάμε προϊόντα άλλων πρακτορείων. Έχοντας άμεση συνεργασία με περισσότερα από 800 ξενοδοχεία, συμπεριλαμβανομένων των πιο πολυτελών, μπορούμε να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές τιμές!

Είτε είστε κλασικός, μοντέρνος ή/και εκλεπτυσμένος άνθρωπος, να είστε σίγουροι ότι το πρακτορείο μας θα σας προσφέρει υπέροχες μέρες στην Ελλάδα, με υπηρεσίες που έχουν επιλεγεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, στείλτε μας ένα email, θα είναι μεγάλη χαρά να σας βοηθήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο!

info@personalizedholidaysingreece.gr

tel. +30 2810 342981

WhatsApp/cel. +30 6947 234384(Minas)